Comunitatea Facebook

Prietenii din online nu te lasa la greu

Afla mai multe


Pagina Facebook

Prin intermediul paginii "NorMens - Punctualitate si confort in fiecare luna" suntem alaturi de tine cu informatii interesante despre sistemul reproducator feminin, sfaturi despre cum sa faci fata modificarilor hormonale lunare si cum sa iti mentii sanatatea feminina.

Tine cont ca stilul de viata pe care il alegi functioneaza in ambele sensuri: daca faci alegeri nepotrivite, atunci si ciclul tau menstrual va avea de suferit. Insa daca faci alegeri bune, simptomele neplacute din timpul ciclului menstrual se vor ameliora.

De asemenea, pe Facebook te tinem la curent cu toate ofertele promotionale NorMens disponibile in farmacii sau la comanda online.Mesaje primite pe pagina Facebook

"Aveam ciclul menstrual neregulat, menstruatie abundenta, ma tinea cate 8 - 10 zile si aveam si dureri foarte mari. Dupa ce am luat NorMens 3 luni de zile nu am mai avut nevoie sa dorm cu pastilele de durere sub perna si nu am mai fost luata prin surprindere". Diana

"Acum 3 luni am fost diagnosticata cu ovare polichistice si ciclu menstrual neregulat. Am inceput sa iau Normens la recomandarea medicului si acum ma simt mult mai bine, menstruatia a inceput sa se regleze...astept urmatorul examen ginecologic sa vad cum stau cu ovarele. Multumesc, NorMens! Inainte foloseam anticonceptionale!" V.O.

"Buna, am luat NorMens la recomandarea medicului din cauza ca aveam un ciclu menstrual neregulat, dureros... la un consult de rutina mi l-a recomandat pe durata a trei luni. Dupa tratament, ciclul meu a revenit la normal, fara intarzieri, iar durerea nu a mai fost... Acum as vrea sa reiau acest tratament". Alexandra M.

"Am avut intotdeauna o menstruatie neregulata si dureri foarte mari la menstruatie, cheaguri... Dupa un control la medic si mai multe tratamente medicul mi-a prescris pentru 3 luni NorMens si dupa o luna m-am simtit mai bine. Si, sa nu uit, la control am aflat ca am si un chist ovarian in partea dreapta dar dupa 2 luni de cand am luat NorMens si mergand din nou la control mi s-a spus ca chistul s-a micsorat si totul este in regula. Va multumesc frumos pentru medicament si va doresc tot binele din lume intregii dumneavoastre echipe". H. M.

"Pana sa raman insarcinata aveam o menstruatie regulata, nu am avut probleme. Am ramas insarcinata, am nascut, am alaptat fetita pana la 7 luni si abia dupa 9 luni si jumatate de la nastere mi-a venit menstruatia, o singura data si apoi nu mi-a mai venit. Am fost si la doctor si acesta mi-a prescris anticonceptionale; am luat, am terminat prima cutie de anticonceptionale dar menstruatia tot nu mi-a venit. Astfel, am incercat si NorMens. Am luat doar 10 zile, deja mi-a venit menstruatia si ma simt si foarte bine. Multumesc, NorMens" C.V.

"Mi s-a recomandat tratamentul pe trei luni cu NorMens de catre un medic foarte bun, de la o clinica privata. Si am respectat indicatiile. I-am spus ca am hemangioame hepatice si de aceea solicit ca tratamentul sa fie cu ceva din plante, natural. Si mi-a recomandat NorMens. Ma interesa sa imi reduca acele dureri lombare in special si chiar m-a ajutat. Menstruatia venea mereu la termen, nu aveam aceasta problema. Voiam sa reduc consumul de antiinflamatoare din acele 3 zile de dureri cumplite, abdominale si lombare". E.C.

"Mi-a recomandat NorMens medicul meu. Nu imi venea menstruatia la timp. Intr-un an avem menstruatie de maxim 3-4 ori. Acum, am la timp dupa tratamentul de 3 luni". Roxana.

"De cand iau NorMens am menstruatia regulata, apare la timp si nu mai este atat de abundenta. In plus, nu am mai avut nici cheaguri". Catalina

"Imi venea menstruatia chiar si de 2 ori pe luna. Ma tinea si cate o saptamana si cate 3-4 zile, eu aveam mari probleme. Dupa cura cu NorMens mi-am revenit si usor usor mi se elimina si chisturile pe care le am". Maria Nicoleta